Liga prvaka

22. ruj 2011.

Anketa pokazala: Realovi navijači krive Mourinha za loše rezultate

image Jose Murinho 

24SI - Navijači fudbalera Real Madrida vide trenera Josea Mourinha kao glavnog krivca za mini-krizu rezultata koja je trenutno na snazi u ''kraljevskom klubu", pokazala je anketa koju je sproveo španski dnevnik As putem svog portala.

Real je u posljednje dvije prvenstvene utakmice na gostovanjima kod slabašnih Levantea i Racing Santandera osvojio tek bod, a propustio je postići gol. Od Levantea je izgubio 1-0, dok je protiv Racinga bilo 0-0.

Čak 69% od 75.000 čitaoca Asa smatra da je glavni krivac za osvojeni tek jedan od mogućih šest bodova iz spomenutih susreta Mourinho. Njih 19% krivi igrače za situaciju, a 11% predsjednika Florentina Pereza, navodi Nogometni magazin.

U međuvremenu Radio Marca javlja da će Mourinho "biti u ozbiljnoj opasnosti" ukoliko "kraljevski klub" uvjerljivo ne pobijedi u subotu u dvoboju 6. kola Primere Rayo Vallecano na Santiago Bernabeuu.

Na prvenstvenoj listi Real trenutno drži sedmo mjesto sa sedam bodova, jednim manje od četvrtoplasirane Barcelone i tri manje od vodeće Valencije.

Nema komentara:

Objavi komentar